Web dizajn

Ukoliko želite da vaš web-sajt osvaja na prvi pogled, onda ste na pravom mestu. Vaš veb-sajt je ogledalo firme. Zato je profesionalan pristup u izradi sajta od ključnog značaja. Veb dizajn je kompozicija funkcionalnosti, elegancije i kombinacija odgovarajućih boja.

Izrada sajta

Naš cilj je da izgradimo vaš digitalni svet. Kvalitetna i dobra internet stranica može biti presudna kod potencijalnih potrošača sa nedoumicama koji brend da odaberu. Ukoliko mislite da vam izrada veb stranice nije potrebna, imajte na umu da 50% ljudi u Srbiji istražuje pre kupovine. Zato je važno da otkriju baš vas. Izrada sajta neka bude imperativ, to je lična karta brenda. Kreiramo od kompleksnih veb-sajtova, sve do one page i landing stranica.

Održavanje

Održavanje sajta predstavlja proces nakon izrade istog. Podrazumeva različite metode koje omogućavaju da sajt funkcioniše nesmetano od trenutka kada se pojavi na Google pretraživaču. Obuhvata korekcije u radu i prilagođavanje novim trendovima i napredovanju tehnologije. Održavanje sajta je važno zbog samog pozicioniranja, jer ukoliko se zapusti, smatra se da nije aktivan i vremenom postaje nevidljiv.

Redizajn

Ukoliko smatrate da vaš sajt deluje zastarelo, vreme je da ga „presvučete u novo odelo“. Sajtovi koji nisu u toku sa trendovima gube kredibilitet, samim tim i klijente. Redizajn sajta vam donosi moderniji i kreativniji pristup. Pri redizajnu sajta najviše vodimo računa o željama korisnika. Unapređujemo navigaciju i kvalitet kompletnog sadržaja. Time težimo da poboljšamo prodaju i doprinesemo većem broju novih klijenata.

Izrada portala

Portal je mnogo više nego standardan veb sajt. Izrada portala zahteva drugačiju strukturu i server, zbog opterećenja koje je uzrokovano količinom saobraćaja. Način kreiranja je kompleksan i traži više vremena. U ponudi postoje različiti tipovi portala, mogu biti opšti ili tematski. Želite funkcionalan portal i da pobedite konkurenciju? Stojimo vam na raspolaganju .

Izrada internet prodavnica

E-commerce prodavnica mora biti pažljivo osmišljena i da pleni funkcionalnošću. Online shop treba da bude u skladu s vašim brendom ili uslugom. Izrađujemo kvalitetne internet prodavnice koje nude jednostavnost u svakom smislu. Uz nas, vaša eCommerce prodavnica pruža bezbednost korisniku, adekvatnu integraciju sa društvenim mrežama, kategorizaciju proizvoda prema ceni, boji i veličini. Odličan pregled proizvoda, kao i opciju za promovisanje specijalnih ponuda. Samo ovakvim pristupom ulivate poverenje i odišete profesionalizmom.