Naša priča

Dobre ideje stanuju kod nas. Impact Ideas je most između vašeg brend i kupaca. Tim koji pruža kompletnu uslugu, od papira do ekrana. Bez obzira na to da li ste na početku ili vodite veliku kompaniju, naša ekspertiza je vaša prednost. To smo mi, ali smo radoznali da čujemo vašu priču .

Naši ciljevi

Postavljamo visoke ciljeve i odlučno koračamo ka njima. Staze su različite, ali se ne zaustavljamo dok ne stignemo. Kada ih dosegnemo, zadajemo nove. Tako rastemo zajedno sa klijentima i postajemo sve bolji.

Zašto Impact?

Impact Ideas omogućava full-service uslugu. Prodiremo u suštinu i težimo da svaku ideju oblikujemo na jedinstven način. Ostavljamo trag tako što se vaši klijenti vraćaju i dovode svoje prijatelje. To je pečat svih usluga koje nudimo. Podržavamo različite brendove i kompanije koje žele da imaju drugačije i vidljive rezultate. 

S nama ćete izgledati bolje, lepše i drugačije. Zajedno ostavljamo trag.

Naše vrednosti

Okosnica našeg svakodnevnog rada je skup različitih vrednosti. Negujemo ih, jer samo takvim pristupom plodovi našeg rada su izuzetni.

Inicijativa

Dinamika posla zahteva incijativu. Svaki član tima ima sposobnost da uzme stvari u svoje ruke i predanim angažovanjem reši izazove pred njim, kako bi krajnjim rezultatom bili zadvoljni i klijenti i mi.

Group 1208
Group 1209

Posvećenost

Posvećeni smo poslu koji radimo, unutrašnja motivacija nas gura napred da se ostvare svi projekti i postignu željeni ishodi. Za nas je odlučnost ključ svakog uspeha.

Integritet

Pre svega poštujemo datu reč i radimo transparentno. Dosledni smo u svim procesima rada. Smatramo da jedino tako postavljamo temelje za uspešne inovativne ideje i njihovu realizaciju. Integritet na prvom mestu.

Group 1210
Group 1212

Učenje i razvoj

Naša radoznalost podstiče nas da redovno istražujemo, ispitujemo i eksperimentišemo. Ništa ne uzimamo zdravo za gotovo, već želimo da se razvijamo i učimo konstantno. Oberučke usvajamo nova praktična znanja.

Strast

Strast je energija koja nas pokreće. Motiviše da damo 101% sebe, jer najbolje stvari nastaju kada se rade sa strašću. Spremnost da radimo to što volimo i ne ograničavam snove.

Group 1211
Grafički dizajn
Video produkcija
Digitalni marketing
Web design
SEO
Media planning & buying
Event