SEO optimizacija

SEO je ključna tehnika za pozicioniranje vašeg sajta na Google pretraživaču. Optimizacija sajta dugoročan je proces koji donosi neverovatne rezultate. Mi vam ne nudimo brza rešenja, niti idemo prečicama.

SEO audit

Proces sagledavanja svih nedostataka vašeg sajta, koji utiču na vaše pozicioniranje. Kada se uradio SEO audit, imaćete uvid u greške na sajtu, saznati zašto je do toga došlo, kao i uputstva za korekciju. SEO audit iziskuje vreme, kako bi se organska poseta na vašem sajtu povećala. Naš tim radi po principu „ključ u ruke“.
Group 1657
Group 1659

ON page optimizacija

On page optimizacija obuhvata više segmenata koji utiču na Google pozicioniranje. Uklanjamo dupli sadržaj i primenjujemo relevantne ključne reči. Sve u cilju da vaš sajt dobije autoritet i privuče što više organskih poseta.

Off page optimizacija

Takođe jedan neizostavan deo SEO optimizacije. Off page uključuje analizu ključnih reči i linkova konkurencije. Detaljno istražujemo kontekst vašeg sajta i na koji način se prikazuje. Osmišljavamo strategiju za nove linkove, a to su link earning i link building.