Grafički dizajn

Prvi utisak je važan, zato vizualni identitet vaše kompanije mora izgledati profesionalno. Zato je neophodno da uz sebe imate iskusan tim koji razume vaše vrednosti, misiju i viziju. Grafički dizajn je okosnica vašeg nastupa i skup različitih elemenata koji doprinosi da se istaknete i budete drugačiji od drugih. Vizualni identitet je alfa i omega svakog brenda.

Logo & Identity

Ljudi najpre primećuju logotip kompanije. To prvo upada u oči, a ukoliko se pravilno i kvalitetno uradi, logo prenosi srž i svrhu vašeg brenda . Dobar logotip mora imati posebno mesto u vašem marketinškom nastupu. Ukoliko napravite grešku, možda nećete imati drugu priliku da steknete poverenje vaše ciljne grupe. Zato nemojte izradu logotipa olako shvatiti, već angažujte iskusne profesionalce koji razumeju važnost i značaj ovog elementa. Prosto rečeno, neka vaš logo radi za vas. Ulaganje u logotip je višedecenijski benefit za vaš brend.

Brendiranje

Ukoliko težite da se vaš brend čuje jasno i glasno, najpre se moraju definisati dosledni i jaki standardi vašeg poslovanja. Naš cilj je da prisustvo vašeg brenda bude prepoznato i vidljivo. Brendiranje ozbiljno utiče na javnost i kakav će dojam svi steći o vašem brendu ili kompaniji. Korišćenjem odgovarajućih veština, takođe i kreativnosti, težimo da ostavimo dugoročan dobar utisak na vaše stare i nove kupce.

Kampanje

Marketinška kampanja treba da probudi emociju. Za uspešnu kampanju važno je detaljno planiranje, jer samo na taj način može biti upečatiljiva. Kada odlučite da uradite adekvatnu marketinšku kampanju, važno je da ona ističe jasnu ideju i prenese jednu poruku . Zvuči jednostavno, međutim kvalitetna kampanja zahteva mnogo truda i rada. Postavite sebi sledeća pitanja: Zašto kampanja? Šta želim da postignem? Pomoć prijatelja – mi imamo odgovore.

Print

Kvalitetna print rešenje su još jedan deo slagalice vašeg vizualnog identiteta. Vaš brend ne samo da mora privući nove kupce, već ih treba i zadržati. Brend koji koristi dobar print odiše pouzadnjem i odličnom reputacijom. Cilj printa leži u tome da vas publika prepozna na prvi pogled . Ulaganje u izgled donosi mnogobrojne benefite po vašu kompaniju. Konkurencija je velika, vaš cilj nije da ih oponašate, već budete ispred njih. Liflet? Vobler? Svetleća reklama? Časopis? Šta god da vam je potrebno, mi radimo kvalitetno. Možemo da uradimo kompletan instore brending vašeg objekta ili POS koji prati vaš proizvod na polici.

Dizajn pakovanja

Da li izgled ambalaže može uticati na kupovinu? Da! Da li dizajn pakovanja može ubediti potrošača da se odluči za taj proizvod u roku od tri sekunde? Da! Odlično osmišljen dizajn pakovanja doprinosi vrednosti samog proizvoda. Ujedno je i oruđe kojim se vaš brend ističe i razlikuje od konkurencije . Vizualni efekat je nemerljiv, jer utiče na percepciju i vrednost proizvoda. Kakva god da vam je ambalaža potrebna, stojimo vam na raspolaganju.