People make
impact

Tim sastavljen od različitih karaktera koji svakodnevno demonstriraju autentičnost i britak um.
Originalni ljudi i profesionalci koji zajedno stvaraju nove ideje,
utiču na društvo.

Ivana Cvejić

Director

Ona je radoznala, nekonvencionalna, generator pozitivne energije i novih ideja. Na njenom putu ograničenja i prepreke ne postoje…“Risk taker, good plan maker and rule breaker“

Mirjana Lazarević

Administration

Bavi se penjanjem i nema vrha koji nije njen cilj. Velemajstor mačevanja, Vitez Koja joj nije do kolena. Omiljena hrana? Pivo. Ekspertizu svog hobija, prenela je u poslovne vode. Jasno se vidi spretnost i balans u komunikaciji i rezultatima.

Ivana Bojović

Graphic designer

Kada neko kaže organizacija prvo pomislimo na nju. Svaki njen dizajn je pravo remek-delo. Kreativna i pouzdana. Takođe, stiže da brine o članovima tima. Zato često možete čuti kako se interesuje da li smo doručkovali ili popili kafu.

Đorđe Krstić

Graphic designer

Ko je on? Mit ili MEGA grafički dizajner. Mit nije, ali jeste glavni i odgovorni za naručivanje hrane. Kopiranje tuđeg logotipa za njega nije brif, niti dizajn. Make it simple, but significant! Prva brada agencije, osim kad se zanese u skraćivanju.

Nataša Dević

Graphic designer

Svako jutro možete je videti kako mlati rukom, to znači da je prosula kafu. Kod nje su sve stvari #000000 na #FFFFFF. Najviše voli kada kolege sednu pored nje i sugerišu izmene dok radi. Najbolji dizajn za nju je kada prekrši sva pravila. Omiljena reč – može.

Zoran Živković

Graphic designer

Za njega Comic Sans nije prihvatljiv font, ukoliko niste osmogodišnjak koji piše pesmu. Već godinama objašnjava da Pantone, CMYK i RGB nisu ista stvar. Nema kraja njegovoj sreći, nego kada finalno rešenje izmeni još 5 puta. Mag za fakture.

Branislav Vujičić

AV producer

U njegove veštine produkcije niko ne sumnja. Ukoliko organizuje druženje, veće su šanse da dobijete na lotou, nego da dođe na vreme. Njegova predanost najbolje se vidi kada je na terenu i snima. Top Gun pilot za dronove.

Nemanja Stojanović

Copywriter

Zaljubljen u reči i slova. Po obrazovanju turzimolog, prema radnoj knjižici slika slovima. Glavni cilj mu je da sklopi lep i uspešan brak između vašeg brenda i kupaca. Kao pisac-krojač, njegove reči ubrizgavaju život u proizvode i brendove.

Miloš Ivošević

Digital account manager

Hobi mu je kupovina putem Zara aplikacije. Zaboravio je šta su papir i olovka, to su za njega mitski predmeti. Bez obzira na to, vešto žonglira sa brojnim lopticama digital univerzuma. Pravi sportista i timski igrač na koga uvek možete da računate.

Sofija Bulatović

Account manager

Retail je njena kuća iz koje još niје pobegla. Marketing i komunikacije jesu nauka i profesija, ali njoj su strast. Odgovorna i pouzdana – veli čaršija i stroga. Otkriće vam svaki detalj koji ste propustili da napišete u svom projektu. Ne mrzi ponedeljak, ali obožava petak.

Nikola Maksimović

Web administator

Veteran i stara garda tima, ali ne po godinama koje ima. Poseduje magčine moći u izradi sajtova na čemu bi mu pozavideli Dejvid Koperfild i Hudini. Ako se vaš sajt nađe na početnoj strani Google-a, to je izašlo iz njegove SEO kuhinje. Veliki gurman, uz to zadužen za naručivanje klope.

Sretenka Ilić

Account manager

Uvek stiže sve u roku da završi, zato vlada mišljenje da je klonirana. Odaziva se na Mil’ce, još uvek ne znamo zašto. Zbog iskustva rada u nabavci, gde je pokazala briljantne rezultate, nosi titulu „Osoba za sve“.

Ivana Zlatić

Digital account manage

Odaziva se na svakakva imena, osim ako ima slušalice, tada bolje da je ni ne zovete. Prva linija fronta na društvenim mrežama, jurišnik koji sa svojim brendovima osvaja nove pobede. Ukoliko se naspava vikendom, naredna nedelja joj je tip-top. Izuzetan provodnik struje.

Ana Rangelov

Account manager

Priča tiho i nosi brendove sa sobom. Želela da se bavi pejzažnom arhitekturom, ali su je znakovi pored puta odveli u advertajzing. Kad neko kaže webinar, ona čuje winebar. Prava Wonder Women, to što radi sa brendovima ostavlja bez teksta.

Nevena Milivojević

Digital account manager

Društvene mreže sviraju po njenim notama. Nova iskustva i izazovi su muzika za njene uši, a svaka ideja nosi njen vedar duh i lični pečat. Ima ljubimca koji je pseća verzija Dejvida Bouvija. Opušta se uz kvalitetan trening i dobru Margaritu.